Zakelijk

Bewust Groener is een blog geschreven door Lindsay Vanhove te West-Vlaanderen. De posts zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en zijn allemaal zelf geschreven tenzij het om een gastblog gaat. Je kan mij contacteren via bewustgroener@gmail.com

Samenwerking

Ik sta open tot samenwerking met bedrijven voor onder andere reviews, verslagen en winacties. De voorwaarden vind je hieronder.

Indien het een cosmetisch product is
  • Het product is proefdiervrij en vegan
  • Heeft een eco certificaat zoals BDIH, Natrue, Ecocert of iets dergelijks. Of indien dit niet mogelijk is, dat je duidelijk kan aangeven waar en hoe het product ecologisch verantwoord is.
Indien het gaat om voeding -
  • Het product is veganistisch
  • Niet getest op dieren
  • Indien mogelijk eveneens biologisch (niet verplicht)

Ik sta ook open om andere producten en/of materiaal uit te testen als er rekening wordt gehouden met duurzaamheid en dierenleed-vrij (vegan). Ook fairtrade kan aan bod komen. Denk aan materiaal voor huis en tuin, boeken, kleding, enzoverder.

Voor een review worden de producten naar mij opgestuurd op kosten van het bedrijf. Ik neem geen kleine samples aan, enkel een volwaardig product in de originele verpakking. Dit omdat ik wens zelf foto's te nemen van het product. Het duurt tussen de 3-6 weken voordat ik een review publiceer naar gelang om welk product het gaat en hoe lang het uittesten duurt. Een cosmetisch product wordt meermaals uitgetest. Wanneer ik ontdek dat de producten niet voldoen aan bovenstaande richtlijnen, zal ik de producten niet uittesten en volgt er automatisch ook geen review. Ik veronderstel dat een bedrijf deze pagina gelezen heeft voordat ik word gecontacteerd en dus dat het bedrijf op de hoogte is van mijn voorwaarden. Producten worden niet terug opgestuurd. 

Wanneer de afspraak gemaakt wordt met een (web)winkel en niet het bedrijf, zal het artikel een link bevatten naar de desbetreffende winkel.


Mijn reviews zijn altijd vanuit een eerlijk standpunt beschreven en dus publiceer ik vanuit mijn persoonlijke ervaring ofwel publiceer ik het artikel niet. 


De teksten kunnen/mogen niet aangepast worden door de winkel of het bedrijf. Overnemen van het artikel voor de eigen website is eveneens niet toegelaten tenzij anders afgesproken en met mijn volledige toestemming. 


Advertenties en affiliates zijn eveneens mogelijk indien ze voldoen aan de voorwaarden die hierboven werden aangegeven. Gesponsorde artikels zijn ook mogelijk mits deze geschreven worden door mezelf. Er worden geen artikels geschreven door een merk of bedrijf zelf.

Voor deze opties kan je mijn volledige media kit aanvragen via bewustgroener@gmail.com

Copyright 
Alle teksten zijn copyright Bewust Groener tenzij anders aangegeven. Quoten en delen van een post overnemen is toegestaan mits je een link naar mijn blog plaatst bij wijze van bronvermelding. Alle afbeeldingen zijn eveneens copyright Bewust groener tenzij anders aangegeven en op uitzondering van reviews indien er geen eigen foto's beschikbaar zijn.


Deze pagina werd laatst geupdate op 22/05/16

0 reacties: