Disclaimer

Reviews & Win-acties

Soms koop ik producten zelf aan voor een review, soms ook niet. Om een duidelijk onderscheid te maken tussen de twee en ook omdat ik me wens te houden aan de reclame code, zal ik het altijd vernoemen wanneer een product werd opgestuurd. Deze opmerking vind je altijd helemaal onderaan mijn posts terug.

Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat ik op een andere manier mijn mening deel! Alle posts zijn door mezelf geschreven en altijd op een eerlijke manier. Ik maak voor een review geen onderscheid tussen aangekochte of gratis toegestuurde producten.


Gesponsorde artikels

Alhoewel ik zo min mogelijk aan gesponsorde artikels werk, kan het ook gebeuren dat je zo'n post voorbij ziet komen. Gesponsorde artikels zijn altijd posts die door mezelf geschreven zijn. Je vind hier geen artikels geschreven door bedrijven, over de laatste nieuwe technologie-snufjes of de nieuwste sportschoenen....ik schrijf ook geen artikels waar een bepaald woord/winkel 10 keer moet in vernoemd worden, dit soort opdrachten neem ik niet aan. Wat doe ik dan wel? Artikels schrijven die bij de blog passen. En word ik hiervoor gesponsord, dan neem ik dat er graag bij. Ook in dit geval vind je de opmerking helemaal onderaan de post terug.


Affiliates en advertenties

Het kan gebeuren dat een blogpost affiliate links bevat. Dit is in de eerste plaats om mensen wegwijs te maken waar ze het product kunnen vinden maar dit is eveneens een manier hoe jullie mijn blog kunnen steunen. Een affiliate betekent immers dat, wanneer een bezoeker via mijn blog een aankoop maakt bij de desbetreffende winkel, ik een klein percentage winst krijgt. Voor een bezoeker maakt dit financieel geen verschil maar... je doet er natuurlijk wel mij een plezier mee. ;)

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je aan de rechterkant van mijn blog advertenties ziet staan. Dit zijn bedrijven die mij een bedrag betalen om voor een bepaalde tijd hun product te mogen promoten op de blog. Ook hier geldt dezelfde regel: enkel producten/bedrijven die bij de content van de blog passen, komen hiervoor in aanmerking. (Momenteel zijn er geen advertenties actief)


Werkt u voor een bedrijf en wenst u een samenwerking? U kan meer informatie vinden op de pagina Zakelijk. Mailen kan naar bewustgroener@gmail.com


Deze pagina werd laatst geupdate op 22/05/16