31 mei 2013

Favorieten van Mei

Ik had gehoopt dat ik voor deze maand een aftersun als favoriet kon plaatsen, maar nee hoor... die blijft helaas nog even in de kast staan. Het is nog altijd kersepitje-met-een-goed-boek weer dus tot zolang, zie je niet zoveel bloemetjes en zomerkiekjes hier voorbij komen helaas. Maar goed, mijn favorieten van de voorbije maand...

Favoriete producten
Eerst en vooral, deze zeep van Dr. Bronner. Eigenlijk ben ik geen fan van zeep maar deze multifunctionele vloeibare zeep doet het zo goed, dat ik meteen naar die fles grijp in de douche. Een review kan je hier lezen.

De toner van Dr. Hauschka. Deze gebruik ik nu meermaals per dag. Door het innemen van supplementen heb ik 2 weken lang ontgiftingsverschijnselen gehad en huiduitslag was er 1 van... de toner maakt het gelukkig allemaal een pak minder dramatisch.Spirulina. Geen gedoe in yoghurt, milkshakes of dure pilletjes aankopen... nee hoor, ik maak ze zelf! Een kilo spirulina-poeder aankopen, aan tafel zitten met de capsule machine en klaar! Hoe je dat voor elkaar krijgt, kan je lezen bij deze DIY. Niet alleen zorgt spirulina voor extra vitaminen, het ontgift heel je lichaam op een manier dat ik nog nooit heb meegemaakt. Ik dacht dat men overdreef met dat superfood verhaaltje, maar nee... ik ben nu door ervaring zelf ook overtuigd geraakt.Geen verzorgingsproduct maar oh zo lekker: diksap van Ekoland. Nouja, met andere merken heb ik eigenlijk geen ervaring (je mag me altijd iets aanraden) dus ik zou het niet kunnen vergelijken met wat anders. De smaken waarvan ik deze maand al liters heb gedronken is appel en ook appel/aardbei/framboos. En ik geef het toe, ik was te lui om een foto van mijn flessen te nemen louter voor deze post en er zijn maar bar weinig deftige afbeeldingen te vinden van Ekoland dus bij deze zien jullie een fles rode vruchten in de plaats. Die smaakt gelijkaardig als de appel met aardbei en framboos, heel erg zoet! En zo krijg ik dus dagelijks mijn liters water binnen zonder het ooit beu te worden.


Favoriete FotoDeze foto is genomen door mijn vriend toen we op verlengd weekend waren naar Durbuy. Dit vlindertje kwam op mijn hand kruipen, nam even een pauze (en liet ons wat foto's nemen) en vloog er daarna weer vandoor. 


Alle posts op een rijtje


Lees ook op mijn Engelstalige blog
My month in review, met een update van mijn 365 project en andere creaties.

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand?


1 reacties:

robin zei

klinkt goed allemaal! de meeste dingen die je genoemd heb kende ik nog niet ><